Ö-vik

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om så jag bara skriver nu vad jag ska göra och så. Men nu i veckan så ska jag, Gry, Erika och pojkarna åka till Ö-vik för att raka deras katt, så då passar vi på att bada såklart. Vi ville såklart inte åka när det är fint väder för det är så jobbigt att åka bil då. Men som ni kanske läste på Fias inlägg så va jag med henne och Lovisa på dunder och hade as kul. Men nu har Lovisa flyttat neråt så det är inte så kul... Men jag hoppas jag kan åka ner till henne någon gång :)
Men jag har faktiskt inge mer att berätta så vi hörs!

Dunder! 2013<3

Hejsan! ja dunder var det, tänkte prata lite om det här, dag för dag :D Torsdag: jag slutade på jobbet runt 4, åkte därefter hem till familjen och släkten. Sen körde pappa mig till ström, jag Frida och Lovisa gick ut :) vi hade kul och träffade Hanke, men i slutet av kvällen blev jag något så arg på min morbror.. Han hade ringt till mina föräldrar och berättat att han såg oss åka bil med Robin... Men det gick ändå bra! vi såg också dead by april, dom var faktiskt ganska bra! jao vad mer kan man säga än att dagen blev lyckad! <3 Fredag: vi fick Hanke att lösa in sig och vi såg Ulrik!! hehe.. vi var mycket med Robin, han och Frida är så GRYMT gulliga tsm! <3 senare på kvällen så skulle vi gå hem, Robin följde med och jag fick också tydligen ett ragg på vägen hem?! haha helt random folk det finns alltså :P Lördag: bandet som var på lördagen tyckte inte jag om, så ist så satt jag och Frida med en brygga och pratade :) vi åkte mycket bil med Erik N som skjutsade oss vart vi ville :) Jag berättade lite snabbt om dunder men det var ändå mycket som jag hoppade över ;)
1. Armbandet till dunder, TREDAGARS!! 2. Robin och Lovisa som bråkade likt som syskon <3 3. Frida och Robin!<3 4. Film time hos Robin :)

Hej! <3

förlåt för dåligt update.. det har varit mycket nu! dunder osv. kan redan nu berätta att denna dunder var lätt den bästa hittills! träffat mycket och roligt folk! och lite spänning var det också ;) hade tänkt berätta om dunder imorn. Jag har varit med Frida i 9-10 dagar på raken, Love it! har haft sjukt kul! som vi och andra brukar säga, KINDER POWER!! ;D Har helt enkelt varit med dom bästa ! <3

lyssnade nyss på en låt, refrängen fick mig att tänka och inse <3

"du satte mitt hjärta i brand"

"Jag vet att du får mig att gå ensam. Du lovar mig guld om jag stannar här. Jag vet att jag brukar drömma om dig, Men jag vill inte ha en annan värld!

 
 love it! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delar en coke med dig babe! <3

 

underbart jobb jag har! <3

just nu jobbar jag som ridtränare/ ledare på några läger, och jag älskar det!

 
Älskar detta! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

home again!

har varit på släktmiddag, jätte mysig kväll!
Dock så ringde Erik kl 8 på kvällen och fråga varför ingen var hemma..
Jaja Gonatt! <3

dunder!

längtar så jävla mycket tills dunder nästa vecka! Kommer bli as kul!

Miss you! <3

Summertime! <3

Kinder! ♥

Hej! Vi heter Frida&Sofia (Sofia/Fia) och är två häst älskande tjejer, Men gillar också att prata om våra känslor som händer under fritiden. Vi är 15/16 hela år och har sammanlagt 5 år tillsammans! Här kommer vi berätta om våran resa igenom vardagen, och dess alla bus och händelser på vägen!

RSS 2.0