R.I.P Burenka <3

Vår underbara Burenka!
som tyvärr dog den 22/09-13.. Saknad är hon den lilla tjurfia:n!
den hemska sjukdomen "Fång" gick aldrig över.. hon fick den någon gång i maj i år, sjukdomen gick i vågor. Ibland var hon helt normal, pigg och glad, och ena dagen kunde hon knappt gå ur boxen.. Veterinär, hovslagare allt! sa att det nu inte längre gick att göra något åt... Familjens ögonsten.. hon betydde så mycket! Jag och Frida har gjort mycket bus med denna häst som vi aldrig skulle nämna för någon ;)
ja.. Burenka.. dig kommer aldrig någon glömma! hoppas du förstår det!
Nu sista tiden känns allt ha stått stilla, allt har varit tungt och känts meningslöst.. du betydde så mycket för att sedan bara försvinna, det sista halv året har hela familjen bara suckat, mått piss och nästan slutat andas! nu är allt över, och vi har börjat andas igen. Du ligger på ett fint ställe där vi ser dig från huset, ditt huvud ligger riktat mot hagen och huset, Dröm sött och ta ängarna med storm!
 
Vår ÄLSKADE Burenka!! <3
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kinder! ♥

Hej! Vi heter Frida&Sofia (Sofia/Fia) och är två häst älskande tjejer, Men gillar också att prata om våra känslor som händer under fritiden. Vi är 15/16 hela år och har sammanlagt 5 år tillsammans! Här kommer vi berätta om våran resa igenom vardagen, och dess alla bus och händelser på vägen!

RSS 2.0